Pokličite nas

080 34 10

Ste si vedno želeli imeti uspešen posel?

Zdaj imate priložnost. Z nakupom franšize CENTURY 21 boste postali del ogromne mreže nepremičninskih agencij, ki se razprostirajo v več kot 80 državah po vsem svetu.

Pridobite poslovni načrt

Pridobite poslovni načrt

Katere so prednosti?

Pridružitev sistemu

S tem boste vstopili v uspešen, dodelan in preverjen poslovni sistem, ki smo ga razvili in preizkusili najprej skozi svoje poslovanje. Dokazali smo, da naš sistem deluje.

V sistemu CENTURY 21 delujete samostojno, vendar s polno podporo naše ekipe. Pomagamo in svetujemo vam pri pripravi strategij za razvoj posla, pripravi finančnega načrta, vodenju in upravljanju delovne učinkovitosti zaposlenih, kadrovanju, pripravi marketinških strategij, poznavanju zakonodaje s tega področja in še in še.

Kako smo lahko tako zelo prepričani? Iz preprostih razlogov.

86
držav po svetu
14.000
pisarn po svetu
147.000
nepremičninskih agentov

Nudimo vam utečen

način poslovanja

S pridružitvijo sistemu CENTURY 21 boste prejeli vse informacije, taktike in orodja, ki jih nabiramo ter vsakodnevno izpopolnjujemo že od leta 1971. Pri nas ne boste izgubljali časa in denarja za preizkušanje – prejeli boste preverjeno znanje, ki ga v praksi lahko uporabite že naslednji dan.

Celovita
marketinška podpora

Pomoč pri
kadrovanju

IT
podpora

Pomoč pri izdelavi
finančnega načrta

Izobraževalni
center

Celovita marketinška podpora

 • Oglaševanje na lokalnem trgu.
 • Oglaševanje v tujini.
 • Oglaševanje v družbenih medijih.
 • Prisotnost na velikih nepremičninskih portalih.
 • Podpora pri digitalnem marketingu.
 • Lasten oglasnik.
 • Sodobni promocijski material.

Pomoč pri kadrovanju

 • Določitev idealnega kandidata.
 • Primeri učinkovitih razpisov za delovno mesto.
 • Podpora pri izdelavi oglasa .
 • Podpora pri promoviranju oglasa.
 • Nasveti glede organiziranja in poteka razgovora.

IT podpora

 • Sodoben CRM-sistem, s katerim bo vodenje res enostavno.
 • Dostop kadarkoli in kjerkoli – s telefonom, tablico ali računalnikom.
 • Vnaprej pripravljeni vsi dokumenti, ki jih potrebujete.
 • Avtomatizirani procesi, ki vam prihranijo več ur dnevno.

Pomoč pri izdelavi finančnega načrta

 • Določitev finančnih ciljev.
 • Priprava mesečnih in letnih finančnih načrtov.
 • Nasveti glede optimiziranja stroškov.
 • Nasveti glede vodenja financ.

Izobraževalni center

 • Stalna izobraževanja za vaše nepremičninske posrednike.
 • Stalna izobraževanja za lastnike agencij.
 • Prost vstop na velike izobraževalne konference.
 • E-izobraževanje preko videovodnikov.

Posel s Century 21

Kako začeti uspešen posel? S podporo CENTURY 21!

Za začetek morate biti samo motivirani in ambiciozni!

Pošljite povpraševanje

Posebne ugodnosti za obstoječe nepremičninske agencije!

Prednosti za lastnike agencij

CENTURY 21

Sodoben marketing

Verjetno poznate izjavo: »Nič vam ne pomaga, če imate najboljši izdelek ali storitev, ko pa nihče ni slišal za vas.« S pristopom v naš franšizni sistem vam predstavimo sodobne načine marketinga, ki delujejo po vsem svetu. Skupaj z vami po korakih tudi oblikujemo osnutek vaše marketinške strategije. Medtem ko se vi osredotočate na posel in stranke, vam z regionalno vodenim marketingom, ki je usmerjen v gradnjo močne blagovne znamke, pomagamo prodati več.

Izobraževalni center

Sistem izobraževanja je plod več kot 40 let raziskav, izkušenj in dobre prakse z nepremičninskega področja. Naša izobraževalna akademija spada v sam vrh v nepremičninski industriji. V okviru izobraževalnega centra izvajamo: predavanja in usposabljanja, seminarje, delavnice, individualne coaching treninge, motivacijske delavnice … Namen izobraževanja kadrov je usvojiti poslovni model CENTURY 21, ki franšizi zagotavlja sodobno in učinkovito poslovanje ter doseganje najvišjih standardov pri opravljanju storitev za stranke.

Pravna podpora

Nepremičnine in pravo sta namreč področji, ki se nenehno prepletata. V želji, da svojim franšizojemalcem in njihovim strankam zagotovimo najboljšo možno podporo, smo se povezali z eno najuglednejših odvetniških družb v Sloveniji.

Napredna IT-orodja za izjemno delovno učinkovitost

V sodelovanju z eno izmed najprepoznavnejših IT-družb v Sloveniji smo razvili popolnoma prilagojen CRM-program, ki omogoča doseganje izjemne delovne učinkovitosti. Omogoča učinkovit nadzor nad delom zaposlenih, upravljanje časa, spremljanje aktivnosti strank ter učinkovito upravljanje portfelja strank.

Pomoč pri izdelavi finančnega načrta

Brez dobrega finančnega načrtovanja je vsak posel obsojen na propad. Tudi na tem področju vam bomo seveda pomagali. Skupaj bomo postavili finančne cilje in na podlagi tega sestavili mesečne ter letne finančne načrte. Sproti boste prejemali tudi nasvete za optimizacijo stroškov in vodenje financ.

Pomoč pri kadriranju

Iskanje pravega kandidata je lahko prava mora. Se strinjate? Zato vam bomo pri tem procesu pomagali od začetka do konca. Skupaj bomo sestavili idealne profile ljudi, ki jih želite v svoji nepremičninski agenciji. Pomagali vam bomo pri izdelavi in promociji razpisa. Naučili vas bomo tudi, kako bi moral potekati vsak razgovor. Dobili boste vse znanje, s katerim lahko pridobite najboljši možen kader – kader, ki bo vašo agencijo dvignil na višjo raven.

Uveljavljena blagovna znamka

Ker smo na trgu že tako dolgo uspešni, je blagovna znamka CENTURY 21 tako zelo razširjena in prepoznavna, da boste imeli večino vrat odprtih že zgolj zaradi imena. To je izjemna dodana vrednost!

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.